ข่าวประชาสัมพันธ์

International Office, Buriram Rajabhat University has conducted the Project ‘English Grammar and Vocabulary for Teachers’ and Project ‘English Language for Everyday Life for Staff’ during 3-10 April 2018 at Nawattapanya Building, Buriram Rajabhat University.
At the beginning, the vice president Asst.Prof.Dr. Nawamin Prachanant delivered a speech to remark the opening ceremony before the activity of the project began. This project invited Dr.Surachai Piyanukool and Dr.Saowaroj Ruangpaisarn to be teachers for ‘English Grammar and Vocabulary for Teachers’, and Aj.Henry Meisters and Aj.Waridtha Ratthanawaropas to be teachers for ‘English Language for Everyday Life.’ Thank you very much all teachers and staff for your participation in this project.
Tuesday 3 April 2018