สำนักงานต่างประเทศ ต้อนรับอาคันตุกะจาก University of Foreign Languages, Hue University ประเทศเวียดนาม

เมื่อวันที่ 9 มิถุนายน 2562 ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.นวมินทร์ ประชานันท์ รองอธิการบดีฝ่ายกิจการต่างประเทศ และอาจารย์รสมน พานดวงแก้ว ผู้อำนวยการสำนักงานต่างประเทศ พร้อมด้วยผู้บริหาร คณาจารย์และนักศึกษามหาวิทยาลัยราชภัฏบุรีรัมย์ ร่วมต้อนรับอาคันตุกะจาก University of Foreign Languages, Hue University ประเทศเวียดนาม ซึ่งประกอบไปด้วยผู้บริหารและคณาจารย์ 6 ท่าน และนักศึกษา 29 คน วัตถุประสงค์ของการเดินทางมาเยือนในครั้งนี้เพื่อส่งเสริมการแลกเปลี่ยนวัฒนธรรมทั้งของไทยและเวียดนาม รวมถึงการสนับสนุนสื่อและอุปกรณ์ให้กับศูนย์ภาษาและวัฒนธรรมเวียดนามของมหาวิทยาลัยราชภัฏบุรีรัมย์ มีการแสดงศิลปวัฒนธรรมทั้งของเวียดนามและไทย และการสอนภาษาเวียดนามขั้นพื้นฐานให้กับนักศึกษาที่เข้าร่วมงานในครั้งนี้ด้วย

On the 9th June 2019, Asst. Prof. Dr. Nawamin Prachanant, Vice President for International Affairs and Ajarn Rossamon Panduangkaew, Director of International Office, Buriram Rajabhat University, together with lecturers and students warmly welcomed delegates from University of Foreign Languages, Hue University, Vietnam.  The visiting delegates were 6 administrators and lecturers, and a group of 29 students. The purposes of this visit were to promote both Thai and Vietnamese language and culture, and to support the Center for Vietnamese Language and Culture at Buriram Rajabhat University. The activities carried out at BRU included Vietnamese and Thai cultural performances, and basic Vietnamese lesson. These certainly helped strengthen the cooperation between the two universities.