รองอธิการบดีฝ่ายกิจการต่างประเทศ ได้รับเชิญเป็นองค์ปาฐก ในงาน The 2nd International Seminar on Language, Education and Interdisciplinary Research ณ ประเทศอินโดนีเซีย

ผศ.ดร.นวมินทร์ ประชานันท์ รองอธิการบดีฝ่ายกิจการต่างประเทศ ได้รับเชิญเป็นองค์ปาฐก ในงาน The 2nd International Seminar on Language, Education and Interdisciplinary Research ระหว่างวันที่ 14-16 มิถุนายน 2562 ในหัวข้อ “English for Tourism: From Needs Analysis to Course Development” ณ Pattimura University, Ambon City, Maluku Province ประเทศอินโดนีเซีย

Asst.Prof. Dr. Nawamin Prachanant, Vice President for International Affairs, was invited as the Keynote Speaker to present his research work entitled “English for Tourism: From Needs Analysis to Course Development” at The 2nd International Seminar on Language, Education and Interdisciplinary Research” on 14-16 June 2019, Pattimura University, Ambon City, Maluku Province, Indonesia