สำนักงานต่างประเทศ คัดเลือกนักเรียนกัมพูชา เพื่อรับทุนพระราชทานฯ ประจำปีการศึกษา 2563

ในนามมหาวิทยาลัยราชภัฎบุรีรัมย์ นำโดย ผศ.ดร. นวมินทร์ ประชานันท์ ได้เดินทางไปปฏิบัติภารกิจการสอบคัดเลือกนักเรียนกัมพูชา ทุนพระราชทานฯ ประจำปีการศึกษา 2563 ระหว่างวันที่ 5-9 ธันวาคม 2562 ณ ITC กรุงพนมเปญ ราชอาณาจักรกัมพูชา โดยทูลเกล้าถวายทุนพระราชทานฯ ปีนี้ จำนวน 2 ทุน ได้แก่ สาขาวิชาภาษาอังกฤษธุรกิจ คณะมนุษยศาสตร์และสังคมศาสตร์ และสาขาวิชาสัตวศาสตร์ คณะเทคโนโลยีการเกษตร

For Cambodian Students, Academic Year 2020

On behalf of Buriram Rajabhat University, led by Asst. Prof. Dr. Nawamin Prachanant officially went to select Cambodian Students for HRH Princess Maha Chakri Sirindhorn Scholarship in Academic Year 2020 during 5th – 9th December 2019 at Institute of Technology of Cambodia in Phnom Penh. This year, there were two fields provided: Business English Program, Faculty of Humanities and Social Sciences, and Animal Science Program, Faculty of Agricultural Technology.